Meny Stäng

Andra veckan

Hola!

Pappa tjatar på mig om att blogga för att han tycker att det är kul att läsa om vad jag gör här. Såklart lyssnar jag på vad han säger. Gjorde även en omröstning på Snapchat och 100% av de två personer som svarade tyckte att jag borde blogga.

Nu har jag varit här i snart två veckor, närmare bestämt 12 dagar. I denna stund sitter jag vid köksbordet. Katten har spytt på en stol bredvid mig och lite har kommit på golvet. Miguel (mannen i huset) har dock sagt att han ska torka upp det och för mig gör det inte så mycket. Under tiden här har har modet gått mycket upp och ner. Grät lite igår för jag tyckte synd om mig själv. Nu känns det ganska bra igen.

Det är i alla fall en tjej som bor i trappuppgången bredvid som är väldigt trevlig och snäll mot mig, hon heter Ana och är 25 år och jobbar som lärare för barn med speciella behov, är det rätt pk-term? Kommentera annars. Hon är ungefär lika bra på engelska som jag är på spanska men vår kommunikation funkar bra ändå och hon drar ut mig på saker. Igår hängde jag med när hon letade efter en peruk som hon ska ha när hon klär ut sig till 11 (i Stranger Things) i karnevalen i helgen. Karnevalen är i en stad som jag tror är ganska nära, Sitges heter den om jag inte minns fel. Jag ska inte gå fastän hon bjudit med mig för känner mig inte bekväm med att klä ut mig med hennes kompisar. Så tråkig är jag.

På hur Ana beter sig märker jag tydligt att jag inte är i Sverige. På en vecka har jag hängt mer med henne än vad jag en vanlig vecka är med mina bästa vänner, och det är hon som har frågat varje gång om vi ska ses. Förstår inte varför hon vill hänga med en random utländsk granne (mig). Kan tillägga att hon har både kille och andra vänner, så det är inte en fråga om att hon är ensam heller. Jag misstänker att hon är med mig lite som välgörenhet, för att jag ska komma ut och se lite saker i Viladecans (staden jag bor i), men ärligt talat bryr jag mig inte utan jag är endast henne evigt tacksam.

Orkar inte dra allt som jag gjort hittills för det har varit två längsta veckorna i mitt liv, men om det är något ni undrar så comment down below så svarar jag på det i inlägg säkert. Behöver inspo.

MVH happy nanny

© 2018 . Alla rättigheter reserverade.

Tema av Anders Norén.