Meny Stäng

The kidz

Jag är alltså au pair i Spanien, lite utanför Barcelona. Har lite agg mot termen au pair, tycker inte det låter bra i munnen att säga att jag är au pair. I alla fall, jag är här i i Spanien i syfte att ta hand om två barn medan deras päron är på jobbet. Vet inte ens om jag får skriva det här inlägget men jag tror inte att de är så kinkiga.

Här har vi det äldsta barnet, Lucas. Han är född i somras och tycker om att ligga i den här grejen, gärna gunga lite. En lugn kille som inte har så höga krav än. Han har lite känslig hy och tycker inte om riktig mat så mycket.

Här har vi den mer livliga lillebrorsan Mickaël. Även han är född i somras men en minut efter Lucas. Mickaël älskar ljudet av sin egen röst, älskar att äta, hoppa och få massa uppmärksamhet. Sparkas är också en favorit. Han blir lätt lite kinkig när han ska sova.

Ja, mycket utförligare beskrivning kan man inte riktigt göra av människor som är sex månader gamla. De har inte så många intressen än. Jag tycker i alla fall om dem båda och de är supergulliga. Alla bebisar är ju faktiskt inte jättefina, men dessa är det! Det underlättar ju när de är lite jobbiga. 🙂 Kommentera om ni vet att det är en jävligt dålig idé att lägga upp sånt här utan att föräldrarna sagt att det är ok. Ska nog fråga dem senare idag ändå om jag lyckas hitta de spanska orden för det.

© 2018 . Alla rättigheter reserverade.

Tema av Anders Norén.