Meny Stäng

Hemlängtan

Hej!

Det suger att vara här nu. Eller det suger inte, det är väl neutralt, men jag lever inte direkt drömmen. Pratade precis med mamma. Saknar henne!!!!! Vilken jävla lyx att vara omkring folk man älskar större delen av sin vakna tid??? Alltså fattar ni det???? Det finns inte en enda person jag älskar här. Är ganska van vid det nu, men när jag kommer på hur det var hemma så inser jag vilken lucky bastard jag var och förhoppningsvis kommer bli igen när jag kommer hem. (”Förhoppningsvis” pga jag är alltid medveten om att det kan gå åt helvete, kanske händer något som gör att jag aldrig träffar dem igen. Katastroftankar)

Jag tänkte skaffa gymkort idag men det gick i alla fall åt helvete.

1 – Jag trodde att det kostade 45 euro för tre månader. Det är en registreringsavgift (wtf) på 35 euro som tillkommer.
2 – Jag behöver ha en spansk bank för att kunna registrera mig. Det gick inte bra att betala allt på en gång.

Så ja, det gymmet verkar ju inte vilja ha nya kunder så jag tror att jag kommer gå till ett annat. Fick i alla fall gå in gratis idag så jag fick helt kostnadsfritt lyfta tunga saker och springa tills jag ville spy. Win!

Känner mig redan i bättre form i alla fall. Den är fortfarande kass men den har varit katastrofal. Har på två veckor ramlat när jag gått upp för trappor, liksom att benet bak som jag ska lyfta till nästa trappsteg fastnar med tårna och så att jag tappar balansen och måste ta emot mig med händerna. Tror att det beror på att jag är för slö och liksom inte har spänst i kroppen. Ett annat fall som visar på min dåliga kondition var när jag och två vänner som kanske vill vara anonyma busplingade för några veckor sedan. På en millisekund hade de sprungit ifrån mig, men jag sprang så fort jag kunde!!! Tur att jag inte blev tagen av ägaren av dörren.

Är i de vanliga tankarna nu, som lätt uppstår när man inte är in a good mental place, att jag ska ordna upp mitt liv. Skaffa helt ny garderob, komma in på en prestigefylld utbildning, gå ner 10 kg och så vidare. Skriver det här för att själv kunna skratta åt det, annars blir det bara sorgligt.

Lämna gärna en kommentar och berätta något roligt. Skriv vad som helst. Det är jättekul för mig att läsa. Saknar er där hemma.

Här har ni en bild som säger mycket. Mitt behov att ta bilder på mig själv för att övertyga mig själv om att jag inte är ful som fan. Man ser mina armhålor som är rakade för första gången på länge. Man ser även mitt rum, som har en säng som jag dumpar alla grejer på. Den har tagit den plats som mina skrivbord brukar ha.

© 2018 . Alla rättigheter reserverade.

Tema av Anders Norén.