Meny Stäng

Tisdag

Kl är 16:20 när jag påbörjar inlägget, ska träffa Ana på en kaffe 16:45.

Igår påbörjade jag en ny kurs på Komvux, Kemi 2. När jag har tänkt på den här kursen har jag fått sån ångestklump i magen att jag tänkt att jag nog ska skita i det, men hör och häpna gott folk!!!! Det är inte så hemskt!!!! Äntligen något positivt jag har att meddela, eller hur. Får återkomma efter den fjortonde mars (när den avslutas) och säga hur det gick.

I lördags var jag och familjen och kollade på stranden som ligger ganska långt bort. Vi strosade runt lite och stannade sen på ett café och drack varm choklad. Kaffe är inte riktigt lika stor grej här som hemma.

Igår, måndag, var jag och tränade på ett annat gym. Det var en märklig upplevelse. Jag började med att fråga vad det kostar osv (det var fkn dyrare där än på det andra stället) och jag ba okok, tack, jag köper en engångsbiljett och funderar på saken. Det var på spanska också så jag fattade ca hälften. Kvinnan som hjälpte mig i receptionen var någon slags bodybuilder, ni vet typen. När jag sedan skulle börja träna så visade hon mig hur man tränar i ett gym. Det var inga frågor som ”har du någonsin tränat på ett gym i ditt liv?” eller ”känns det lagom tungt?”, utan hon gick runt och demonstrerade hur man använde alla maskiner, la på typ ett kilo och kollade på när jag gjorde samma sak. Wtf. Samma sak när jag skulle upp på springbandet sen. Då kom en gubbe och tryckte på start ÅT MIG och frågade om jag ville ha det snabbare osv. Märkligt.

Miguél och Mickaël

Me

Lilla familjen

Stranden

Nu är kl 16:43, måste dra!

© 2018 . Alla rättigheter reserverade.

Tema av Anders Norén.