Meny Stäng

Near death experience

Så här såg det ut häromdagen när jag kom in på mitt rum:

Tänk om detta skulle hänt på natten???? OBS olycksplatsen är rekonstruerad

Klockan är 13:31 och jag har lite mer än två timmar att underhålla ungarna. När Miguel kommer hem från jobbet ska jag illa kvickt ta en dusch och sedan kanske kanske sminka mig och locka håret. Kanske klippa luggen kortare också, blev väldigt sugen på det. Efter det ska jag dra iväg till biblioteket där jag skaffade kort igår och studera, och sedan även köpa gymkort på gym nr 1. Får hjälp av Ana att registrera mig och får bara bita i det sura äpplet när det kommer till pengarna.

Ca 99% av tiden här är jag inte direkt on fleek. Gillar inte några av kläderna som jag har med mig. Glömde mina favoritbyxor hemma också. Jag planerar därmed att bidra till konsumtionen på lördag och åka in till Barcelona och leta efter:

*Jacka. Någon som är snygg att ha en hoodie under, för hoodie har jag alltid på mig numera, så svart bomberjacka eller kappa.
*Byxor. Några väldigt sköna byxor som jag vill och ska ha på mig varje dag. Tänker slappa hipsterjeans. Problemet är att alla är sjukt tighta över låren och rumpan, och om de inte är det så är de slappa i midjan. Jeans är också så fucking jobbigt att prova. Annat alternativ är mjukisbyxor, det är ju ganska inne att vara sportig så tänker med revärer på sidorna eller så.
*Hudvård. Min hy är skit.

Yes, det är min inköpslista. Har ni tips på bra grejer som man ska göra åt huden när den är skit? Är lite småtorr samtidigt som jag är oljig haha och massa finnar på hakan och i pannan.

Idag är humöret för övrigt bra, jag känner mig inspirerad och så. Jag tänker att ni även får höra när jag mår bra så ni förstår att jag inte alltid mår skit när jag är här. De flesta av er vet väl redan att jag är aningens bipolär.

© 2018 . Alla rättigheter reserverade.

Tema av Anders Norén.