Hoppsan, det är många av er som är missnöjda med min dåliga uppdatering. Förlåt, jag trodde att det bara var pappa brydde sig.

Det är måndag, jag är stört trött. Har druckit snabbkaffe men det hjälpte inte mycket.

Jag har faktiskt inte så många bra saker att säga och jag vill inte låta den dåliga energin ta upp mer plats i mitt inre än vad den redan gör så jag kan visa lite vad jag gjort de senaste dagarna istället.

Lördagen började med vandring upp på berget som finns i staden. Det heter San Ramón. Jobbigt att gå upp. Ana väger typ 3 kg och springer ganska mycket tror jag, så hon hade inga problem. Jag fick anstränga mig för att andas tyst så att hon inte fattade hur andfådd jag var. Fin utsikt från toppen av berget.

En svinpackad jag och två danskar och två tyskar. Först åt jag middag med hon i mitten och sen gick vi till en bar där alla drinkar kostade 3,90 euro och sen drog vi till klubben. Kvällen slutade i en taxi hem för 40 euro.

Reklam i tunnelbanan på en grej jag definitivt ska gå på! Älskar att åka kollektivtrafik här. Jag känner mig cool när jag åker tunnelbana själv och fattar vart jag ska.

Bilder från Parc Güell som jag besökte igår med en svensk tjej som heter Mikaela. Hon var väldigt trevlig! Svenskar är ändå de vettigaste människorna.

Jaa, det var en liten summering. Skönt med måndag!