Yo bithcez!

Tisdag. Deprimerad Alvish here! Yayyyy!

Vad finns det att berätta hmmmm. Jag läser en väldigt rolig bok.

Måste bara inflika att jag är så fucking jävla piss helvetes irriterad i detta nu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Sitter på biblioteket och hela vistelsen här jag flera gjort ”shhhhh” ljud och sådär när man slår med tungan i gommen så att det låter som en pingisboll eller hur jag ska förklara det. Ljuden har kommit från alla håll som att det är något slags skämt några har hittat på (NU KOM DET ETT SHHH IGEN NÄR JAG SKREV DET HÄR) för att provocera alla som sitter och försöker få något gjort. Det sitter även några jävla äckel bredvid mig som inte kan hålla käften (män såklart).

Jaja, vart var jag. Jag läser en rolig bok. Såhär ser den ut:

Den är skitrolig för han försöker inte låta smart utan bara säger som det är. Han skrev som exempel för att bevisa en poäng när tripped on acid. Lite kul.

Nej, nu måste jag dra från det här äckliga stället. Hejdå.