Jag får summera vad jag har gjort mina sista dagar i Viladecans och Barcelona.

I torsdags (shit det var igår???) bestämde jag mig för att jag ville åka hem, och jag hade panik för att jag ville hem nunununu (mitt tålamod existerar inte). Amélie och Miguel sa att de behövde ha mig här en vecka till, men jag kände att jag skulle gå sönder om jag behövde vänta en vecka på att åka hem. Jag gick på en promenad till köpcentret i Viladecans för att prata i telefon med mina supporters hemma (shoutout till Annelina) vilket blev ett fiasko eftersom 1) jag hade 4% batteri på telefonen och 2) det fanns ingen täckning i köpcentret. Det blev i alla fall en stund där jag testade ”mjukisbyxor” (de är så jävla små här så alla satt som tights på mig) och sedan förlikade mig med tanken på att jag skulle vara kvar en vecka till. Hela historien slutade lyckligt med att de hade löst det och att jag fick tillåtelse att åka hem redan nu på lördag (imorgon för skrivande Alva). Yay!

Fredag, idag, har jag varit hemma med kidzen och tyckt om de mycket mer för att jag vet att vår tid är begränsad. Kommer väl aldrig träffa dem igen. Efter det åkte jag in till Barcelona för att äta med Mikaela som också ska åka hem imorgon med samma flyg som jag. Det var henne jag var med i Parc Güell. Det trasslade ihop sig för henne också så hon ska också samla lite krafter hemma, vilket för henne är i Gävle. Vi käkade middag, jag en vitlökspasta (rapar vitlök still) och hon paella, sedan delade vi på en chokladkaka med vaniljglass. Ville nog hellre ha en egen men i efterhand var det ett bra beslut för jag blev illamåande av att äta halva bara.

Efter det begav jag mig till någon annan del av Barcelona, jag följde Google Maps slaviskt så jag reflekterade inte ens över var jag var någonstans, men för att åka till den danska tjejen som jag festade med förra helgen. Hon hade min jacka.

På vägen hem mot Viladecans misstänkte jag först att två killar som satt med en högtalare på tunnelbanan skrattade åt mig. Kan bara gissa anledningen men antagligen för jag hade ganska ful outfit och för att jag såg osäker ut. Men vad vet jag. Jag löste det genom att se på dem uttryckslöst och sedan gå bort och sätta mig där de inte kunde se mig. Pratade även med Hannah under min en timme långa väg hem, mycket trevligt. Överöste henne med alla mina teorier om varför jag borde gå i terapi. Hoppas att det inte var alltför enformigt och uttråkande. Väldigt givande samtal för min del.

Jackan återfunnen.

Imorgon ska jag upp tidigt som fan och släpa min resväska till gymmet och fråga om jag kan få pengar tillbaka. Därefter går taxin mot flygplatsen. Ses i Sverige!