Meny Stäng

Sista natten

Jag har precis packat min resväska. Eller gills det här? :

Förstår att ni alla väntat spänt på vad jag har bestämt mig för, och ja, det är att åka hem till underbara Falun. Jag var osäker, men när jag insåg att huvudargumentet för att stanna var skammen för att inte ha ”klarat av det” ifall jag åker hem så bestämde jag mig för återvända till Falun. Jag är inte en sådan person som tar beslut beroende på vad andra ska tycka (intalar jag mig). Det är inte heller nu eller aldrig som jag är här, utan om det inte känns bra kan jag komma tillbaka när jag är lite stabilare och speciellt nu när jag vet vad jag antagligen skulle gilla att göra här.

Att vara au pair har heller inte passat mig, vilket jag borde ha listat ut innan, men min någorlunda nya vana är att göra först och tänka sen. Min hypotes till varför jag har tagit till mig denna metod, att göra först och tänka sedan, är att jag är så övertänkande människa överlag att jag hela tiden försöker att göra ogenomtänkta saker, för att liksom kompensera min kontrollfreakssida. Jag vet inte huruvida denna metod faktiskt hjälper. Snarare fortsätter jag att vara kontrollfreak på vissa plan.

Varför jag inte har gillat att vara au pair har varit för att:

*Jag gillar inte barn. Alltså sad but true. Visst, vissa individer kan ju vara trevliga, men barn överlag är ju bara som vuxna som inte än insett att man inte kan vara hur självupptagen som helst. De två barnen som jag har tagit hand om här går kanske inte riktigt under denna kategori eftersom de är bebisar men ändå. Jag ska försöka att undvika att jobba med barn tills jag eventuellt får egna, tror jag kommer gilla dem mer. Dock är detta svårt att säga nu, när plånboken ekar tomt så kan man ju inte alltid vara så kräsen.

*Jag gillar inte att vara inneboende. Alltså är detta det värsta ever eller vadå? Jag har problem med att bo med folk där det liksom inte är jämställd maktfördelning. Tror inte heller att det skulle vara någon höjdare att bo med någon i min egen ålder som jag inte känner heller för jag är en mes när det kommer till att kräva saker och ta för mig.

Kan dock inte sticka under stolen med att jag kommer sakna dessa godingar. Även om de skrikit sönder mina öron litegrann. Mina bönor 🙁

© 2018 . Alla rättigheter reserverade.

Tema av Anders Norén.