Meny Stäng

Gästbloggare; Annelina

Hej hej bloggen!

Idag har jag och Philip tagit Golfen för att hämta Alva vid Arlanda. Jag har dokumenterat allt och tänkte att detta var ett ypperligt tillfälle att gästblogga lite! (Vilket Alva tjatat mycket om, så jag tänkte ”Why not?”)

Dagen började tidigt för mig. Klockan 07:04 vaknade jag och kunde inte somna om. Philip drack lite för många Gin och tonics kvällen innan med sin vän Axel och snubblade inte in på Magasinsgatan förens vid 4-snåret så han var tröttare än jag imorse.

Klockan 07:30 började jag göra iordning en skylt som vi skulle hålla upp vid ”Arrivals”.

Här hade jag precis hämtat bilen på Övre gruvrisvägen 92. ”Egoistiskt glad” kallade Ylva mig när jag hypade över Alvas hemkomst!! Men jag bryr mig inte!! Äntligen är själen hel.

Kaffe, smörgås och smoothie i bilen.

Stannade på Ingo utanför Uppsala och köpte en lite gåva till Alviz!

Äntligen hemma igen! Denna bild är inte riktigt rättvis. Hon var mycket gladare i verkligheten! Vi kramades länge och fnissade. Jag har verkligen saknat Alva så mycket. Hoppas hon har saknat mig med.

Efter Arlanda var första stopp naturligtvis Max hamburgare där vi alla tre gick loss på fettkalas. Lyxshake, BBQ sandwich, chili cheese o.s.v.

Nu är vi hemma igen och ska se vad Falun har att erbjuda denna lördagskväll. Chips och dipp, mello. Pitchers,öl? Vi får se vad som lockar.

Nu har jag bloggat färdigt för denna gång. Kanske händer det igen, det får vara en gåta så länge.

© 2018 . Alla rättigheter reserverade.

Tema av Anders Norén.