Meny Stäng

Hemma!!!

Hej!

Jag är hemma! Det känns faktiskt helt rätt. Wow. Till och med bättre än vad jag trodde. Inte att jag har lyckorus i kroppen hela tiden, men det känns tryggt och som att jag slappna av för första gången på en månad.

Igår kom ju Annelina och Philip och hämtade mig på flygplatsen med en underbar skylt. Vilka vänner man har, jag är blessed. Därefter tog vi ett besök på Max, nomnomnom, och åkte sedan till mamma och Roland. Skjutsade ner dem till fest på stan, åkte till Anneleinen, söp, gick till Pitchers, åt på Maestro SÅKLART, hem och sov.

Idag är det söndag, formen är finemang och jag tog ett litet längdskidsåk på sjön. Magiskt vackert. Det ska jag lägga in i min veckorutin. Gott för kropp och framförallt själ. Nu har jag druckit varm choklad, brände tungan lite, åt lite mackor och ostbågar och nu ska jag skriva klart en labbrapport som jag inte kunde göra klart på flygplanet eftersom Norweigans wi-fi är fucking sämst. Sedan ska jag och mamma handla, jag ska steppa upp mitt vegangame och göra några skitnice rätter i veckan. Det får ni defenitivt se på bloggy.

Det var helt klart rätt beslut att åka hem, och jag är så glad att jag har så fina människor här hemma och alltid svarade när jag ringde och gav mig de råd jag behövde. Älskar er alla. Samtidigt måste jag säga att jag är väldigt glad att jag åkte! Jag uppskattar Sverige mer nu, vilka möjligheter vi har! Till exempel så har många i Spanien svårt att ens flytta hemifrån för att det är så dyrt att studera samt att lönerna är skit.

Jag har behövt träna på min sociala förmåga för att kunna umgås och hitta gemensamma nämnare med folk jag inte känner. Jag har behövt använda ett språk jag inte behärskar. Jag kommer kunna känna igen känslan bättre när jag är i en situation jag inte trivs i, och veta när jag ska ta mig ur den. Jag vet vilka stöttande vänner och familjemedlemmar jag har. Jag vet hur nice det är att bo i ett hus som är ordentligt uppvärmt!!!!!!!

Så ja, äckligt positivt inlägg men alltså shit vad nice det är. Nu tar vi nya tag. 🙂

Anneleinen strax innan avfärd mot Pitchers

Lite dragen

Från dagens skidtur, UNDERBART

© 2018 . Alla rättigheter reserverade.

Tema av Anders Norén.