Meny Stäng

Annelina är här igen!

Hejhej bloggen!

Äntligen fredag va? Och min sista dag på jobbet. Känns jävligt skönt faktiskt. Det blir lätt lite enformigt att jobba i kafeterian på Dalarnas försäkringsbolag i mer än en månad. MEN, jag kommer sakna både kollegor, själva arbetsplatsen och att ha ett mysigt jobb. Förhoppningsvis får jag snart ett till roligt jobb. Orkar verkligen inte vara arbetslös för länge. Sist var det skitjobbigt. Jobbade inte en enda gång mellan oktober och januari. Jag reste dock en månad under denna tid, men ändå! Jag kände mig verkligen som en misslyckad unge som inte lyckades ta mig ur boet. Så vill jag inte känna igen. Nästa vecka har jag i alla fall fullt upp, jag ska dessutom pröva mitt betyg i Matte 1b snart… Det bör jag verkligen lägga lite extra tid på.

Undrar om ni ens tycker det är intressant att läsa om mig? När ni klickade in hit för att läsa om Alva. Nu ska jag berätta lite mer om henne.

I onsdags bjöd Alva mig på linsgryta och vegansk Ben & Jerry’s. MUMS! Så igår efter att vi hade tränat medel jumpa barntillåten på Friskis och svettis så var det väl inte mer än rätt att jag denna gång fick bjuda på middag. Det blev potatis- och purjolöksoppa. Det var väldigt mysigt, så klart.

Philip skickade detta, liksom för att förtydliga att vi var med varandra.

Förra veckan sågs jag, Alva, Elin och Hannah ute på Runn med skoter, korv och massa mys. Det var fantastiskt väder så det var härligt! Fattar ni vilken bra mobilkamera jag har? IPHONE 8 PLUS för er som undrar.

Jag, min mamma och lillebror Ville åt middag.

I helgen händer det massa kul! Ikväll ska jag kanske träffa Hannah, imorgon är det lite partaj på gång. Kanske lite längdskidor imorgon för att kompensera alkoholen som med stor säkerhet kommer att intas under lördagen. Jag ska definitivt dokumentera ALLT och blogga igen på söndag, om ni vill det?

Med vänliga hälsningar, Annelina (er bästis)

© 2018 . Alla rättigheter reserverade.

Tema av Anders Norén.